1983: prvi Schumijev intervju

Foto: Žurnal24 Kajne, da ga ni težko prepoznati? Nemec Michael Schumacher. Intervju z njim iz l

Your browser doesn’t support HTML5 video

Velika brada, odločne besede, nekaj več las, sicer pa tak kot danes. Pisalo se je leto 1983. Star je bil 14 let in že uspešen dirkač v kartingu. Nastopal je pod zastavo Luksemburga. Zagotovo ga prepoznate.
Oglej si celoten članek

Schumijeva kariera v videu, 1. del
Sedemkratni svetovni prvak v formuli 1 in zmagovalec 91 dirk v najelitnejšem dirkaškem tekmovanju se je letos vrnil na dirkališča, star 41 let. Njegova kariera se je začela že daljnega leta 1974, ko je postal najmlajši član karting kluba iz domačega Kerpna. Klubski prvak je postal pri šestih letih. Na regijskih in evropskih dirkah s karti je začel nastopati star 12 let, a pod zastavo Luksemburga, saj je nemško licenco dobil šele, ko je dopolnil 14 let. Iz tistih časov je tudi eden njegovih prvih intervjujev (iz leta 1983). Poglejte ga v dodanem videu, s katerim začenjajo zgodbo o Schumijevi karieri z najbolj nepozabnimi videoposnetki. Na tem mestu še povejmo, da je med letoma 1983 in 1987 osvojil večino naslovov na nemških in evropskih dirkah s karti.

Se nadaljuje ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.