20 kart za Adecco pokal EX-YU (3. dan)

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Znani so nagrajenci kviza, v katerem ste si nekateri prislužili desetkrat po dve vstopnici za tretji dan turnirja (8. 8.) Adecco pokal EX-YU. Ta dan bo BiH igrala proti Srbiji, Slovenija pa proti Hrvaški. Preverite, ali je morda žreb prav vam namenil vstopnici!
Oglej si celoten članek

Na turnirju Adecco pokal EX-YU, ki bo potekal od šestega do devetega avgusta v Stožicah, bodo nastopile vse reprezentance republik nekdanje Jugoslavije: Bosna in Hercegovina, Črna gora, Hrvaška, Makedonija, Srbija in seveda Slovenija. Vstopnice zanj si lahko zagotovite na spletni strani Eventima.

Seznam nagrajencev tretjega kviza:

1.
Ime in priimek: Dag Kralj

2.
Ime in priimek: Andrej Dolenc

3.
Ime in priimek: IGOR BOGDANOVIČ

4.
Ime in priimek: Jure Grubar

5.
Ime in priimek: Mitja Pirc

6.
Ime in priimek: Roman Skok

7.
Ime in priimek: Tadej Marolt

8.
Ime in priimek: Marjanca Ambrožič

9.
Ime in priimek: Mihaela Chomicki

10.
Ime in priimek: Marko Jerič

Čestitamo! O podrobnostih bodo nagrajenci obveščeni po elektronski pošti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • MK
    08:27 3. Avgust 2011.

    Bože mili??!!!<br /><br />Bivši direktor Uniona Olimpije g. Dag Kralj - velik kao biznismen mora na Žurnalu žicat za zastonj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.