20 tisoč navijačev pozdravilo Dinha

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Ronaldinha so v domovini sprejeli kot božanstvo. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Več kot 20 tisoč navijačev Flamenga je v ritmih sambe pozdravilo svojo novo okrepitev – Ronaldinha. Domov je prišel, da bi osvajal lovorike. "To je moj cilj. Zaradi tega sem se vrnil v Brazilijo."
Oglej si celoten članek

Ronaldinho je ob vrnitvi v domovino dobil večji in glasnejši sprejem kot leta 1985 legendarni Zico. 20 tisoč navijačev je pelo in plesalo v ritmih sambe, ko je to sredo nekdanjega najboljšega nogometaša na svetu Flamengo predstavil kot svojo novo okrepitev. Dinho, z Brazilijo svetovni prvak leta 2002, je bil po dolgem času spet nasmejan in vidno presenečen ob takšnem sprejemu. Dejal je, da se je vrnil, da bi osvajal lovorike, zabijal gole in se vrnil v brazilsko reprezentanco. "To je moj cilj. Zaradi tega sem se odločil priti nazaj v Brazilijo. Mnogo pridejo domov le, da bi sklenili kariero. Moj motiv pa so najprej olimpijske igre leta 2012. Flamengo želim povesti kar se da visoko, osvojiti čim več naslovov in s tem poplačati svoje zveste navijače. Rad bi, da ste srečni." Za Flamengo bo debitiral konec tega meseca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.