''2013 ni bila najboljša sezona''

Foto: EPA
Foto: EPA
Usain Bolt se je od sezone 2013 poslovil z zmago na mitingu Diamante lige v Bruslju.
Oglej si celoten članek

Usain Bolt ima za seboj sezono, ki bi si jo želel vsak poklicni atlet. Najhitrejši človek na svetu je na svetovnem prvenstvu v Moskvi osvojil zlate kolajne v teku na 100 metrov, 200 metrov in štafeti na 4x100 metrov.

Po zmagi v Bruslju je Bolt dejal, da je z rezultatom zadovoljen, a poudaril, da to ni bila njegova najboljša sezona. ''Na začetku sem se poškodoval, zato to ni bila popolna ali najboljša sezona v moji karieri,'' je za BBC povedal Bolt. ''Najboljše je, da sem končal na vrhu,'' je dodal 27-letni Jamajčan.

Usain Bolt je pred nekaj dnevi razkril, da se bo upokojil po olimpijskih igrah leta 2016 v Riu de Janeiru. Jamajčan je celo napovedal, da bo v Brazilji na vrhuncu, zato bo to najboljši trenutek za konec bogate kariere, v kateri je osvojil že šest zlatih olimpijskih kolajn.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.