2.200 navijačev Željezničarja pred vrati LV

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Vstopnice za današnjo tekmo nogometašev Maribora, ki bo v prvi tekmi drugega kola kvalifikacij za Ligo prvakov gostil prvaka Bosne in Hercegovine Željezničar, so še na voljo. Kupijo jih lahko le slovenski državljani.
Oglej si celoten članek

Predstavnik mariborskega kluba za stike z mediji Željko Latin je za zurnal24.si pojasnil, da sta se kluba takoj po žrebu domenila, da Željezničar za tekmo v Mariboru za svoje navijače dobi 600 kart za vzhodno in 200 za zahodno tribuno, nakup preostalih vstopnic pa je bil že od samega začetka mogoč le ob predložitvi slovenske osebne izkaznice ali potnega lista.

"V dogovoru z Željezničarjem smo gostom dali 800 vstopnic, ki so jih prodajali v Sarajevu. Da preostale ponudimo le slovenskim državljanom, je bilo sprejeto v dogovoru s policijo in v skladu z varnostnimi zahtevami. Željezničar se je s tem strinjal," nam je pojasnil Latin.

Sarajevski mediji pa poročajo, da bo v štajersko prestolnico prišlo kar 3.000 njihovih navijačev. Latin o tem pravi: "Avtobusi so že prispeli v Maribor. Tudi mi imamo informacije, da naj bi v Maribor prišlo okoli 3.000 navijačev, tudi iz drugih evropskih držav. Ne vemo, kako bodo vstopili na stadion. Tudi če vsi sedeži ne bodo razprodani, gostujoči navijači s tujim potnim listom kart ne morejo kupiti, niti jih ne morejo kupiti od drugih, saj je nakup možen le z osebnim dokumentom, na karti pa piše ime in priimek navijača." Če pisanje sarajevskih medijev drži, bo več kot 2.000 gostujočih navijačev ostalo pred vrati Ljudskega vrta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:47 18. Julij 2012.

    dobr da ni orenosa, bo kakšna bolj pommebna zadeva po TV...kdo pa še gleda vaško ligo....

  • 14:00 18. Julij 2012.

    bosanci proti bosancem

  • 13:37 18. Julij 2012.

    TO BO ŠTALA...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.