24 milijonov za dve leti

Foto: Žurnal24 PhilJackson_main_AFP
Trener Los Angeles Lakersov Phil Jackson je sprejel odločitev o dveletnem podaljšanju pogodbe, vredne 24 milijonov ameriških dolarjev. Kobe Bryant je z njegovo odločitvijo zelo zadovoljen.
Oglej si celoten članek
 

Phil Jackson v NBA

Igral za: New York (1967-78), New Yersey (1978-80)
Glavni trener: Chicago (1989-98), LA Lakers (1999-2004, 2005-2010)
Prvak kot trener: šestkrat z Bullsi, trikrat z Lakersi
NBA trener leta: sezona 1995-96 (Chicago)

Trener moštva  NBA Los Angeles Lakers Phil Jackson je sprejel dveletno podaljšanje pogodbe, vredne 24 milijonov ameriških dolarjev. Z Jezerniki ostaja vsaj do konca sezone 2009/2010. "Je bil razlog za podaljšanje Kobe Bryant?" se je glasilo najpogostejše vprašanje ameriških novinarjev, Jacksonov odgovor pa: "Razlog, da se vrnem kot trener in zdaj podaljšam pogodbo, ima bolj malo povezave s Kobejem Bryantom in njegovim talentom. Gre za tukajšnjo situacijo – pripadnost, ki jo čutim do kluba, veselje do dela v tej organizaciji in napredek, ki ga ustvarjamo."

Zadovoljstvo nad Jacksonovo odločitvijo je izrazil tudi Kobe Bryant: "Gotovo je, po mojem mnenju, največji trener vseh časov." Jackson je bil prvi strateg moštva iz Kalifornije pet sezon v obdobju od leta 1999 do 2004. Leta 2005 se je vrnil in dobil 30 milijonov za triletno sodelovanje.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.