25 tisoč dolarjev napitnine

Foto: Žurnal24 Sammy Farha (Foto: wedoitallvegas.com)
Igralec pokra Sammy Farha naj bi v eni od iger v sloviti lasvegaški poker sobi Bobby's Room po eni od iger delivca pomotoma nagradil z žetonom za kar 25 tisoč ameriških dolarjev.
Oglej si celoten članek

Novice o dogajanju v elitni sobi Bobby's Room, kjer za ogromne zneske igrajo poker nekateri najbolj znani in zloglasni profesionalni pokeraši, tem pa se vsake toliko pridruži tudi kak zdolgočasen milijonar, le redko pridejo na dan, a ta je bila tako nora, da so jo vpleteni preprosto morali deliti s svetom.

Po zmagi v eni od iger je Sammy Farha, kot to narekujejo nenapisana pravila bontona v pokru, delivca nagradil za dobre karte z enim žetonom napitnine. Glede na to, za kakšne vsote igralci navadno igrajo v tej sobi, so napitnine, ki jih dobi osebje, vedno precej visoke, v tem primeru pa je bila le ta naravnost neverjetna, saj je Sammy delivcu vrgel kar žeton za 25 tisoč dolarjev!

Farha je sicer znan kot igralec, ki zna biti zelo darežljiv z delivci, prav tako pa rad v sami igri tvega kar precej, zato tako visoka napitnina pravzaprav niti ne bi bila nobeno presenečenje, a kaj, ko je bila v razmerju z izkupičkom, ki si ga je Libanonec priigral, ta napitnina res ogromna. Na to je Sammyja opozoril tudi eden od igralcev za mizo, nakar je ta le opazil, da je pravzaprav naredil napako in delivcu vrgel žeton napačne barve.

Tu pa je pravzaprav šele pripeljalo do incidenta, saj je Farha to povedal osebju, vendar mu delivec ni želel vrniti žetona, dokler ni v prepir posegel tudi lastnik Bellagia, ki je bil takrat prav tako v sobi, in prisilil svojega zaposlenega, naj igralcu vrne igralni žeton.

Ali je delivec nato dobil kako manjšo napitnino ali pa je bil za svojo trmo celo "nagrajen" s kakšnimi ukrepi, žal ni znano, je pa jasno, da bo odslej vsak igralec, ki bo igral tam, dobro pogledal, katere žetone vzame v roko, preden jih bo vrgel proti delivcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.