29-letnik umrl v slačilnici

Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Srbijo je pretresel tragičen dogodek na eni od nižjeligaških nogometnih tekem.
Oglej si celoten članek

V nedeljo sta se v eni od lokalnih srbskih nogometnih lig v Starčevu pomerila domači Omladinac in Dragoš iz Oreškovice. Za slednjega je celotno tekmo odigral tudi 29-letni Saša Životić.

Petnajst minut po koncu srečanja je omenjenemu nogometašu v slačilnici postalo slabo, nato se je zgrudil na tla. Soigralci so ga z osebnim avtomobilom hitro skušali prepeljati v bolnišnico v bližnjem Petrovcu na Mlavi, sredi poti je nesrečnika prevzelo reševalno vozilo, toda Životiću niso mogli več pomagati, poroča portal Ebranicevo. Vzroki za nogometaševo smrt še niso znani.

Životić je v svoji amaterski nogometni karieri igral za nekaj lokalnih klubov, svoj čas pa je posvečal tudi odbojki, saj je nastopal za Jedinstvo iz njegovega domačega mesta Kamenova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.