30-letna reprezentantka izgubila boj z boleznijo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Več let se je optimistično spoprijemala z zdravljenjem, v torek se je njeno telo predalo.
Oglej si celoten članek

V torek je izdihnila 30-letna Hrvatica Dina Pervan Rabelo, nekdanja reprezentantka v namiznem tenisu. Zadnji uradni tekmovalni dvoboj je odigrala leta 2017 na odprtem prvenstvu Zagreba v dresu svoje države.

Pervan Rabelova je bila skozi celotno kariero članica svojega matičnega kluba ŽSTK Pula. Zadnja tri leta in pol je bolehala za redko obliko kostnega raka.

Foto: Facebook Dina Pervan Rabelo

Na Hrvaškem so za njeno zdravljenje sprožili nekaj humanitarnih akcij, decembra 2018 pa je v intervjuju za portal 24sata dejala, da se počuti zelo dobro. A stanje se je nato ponovno poslabšalo.

Pisal zgodovino Poslovila se je legenda slovenske košarke

V torek je Pervan Rabelova izdihnila v bolnišnici v Združenih državah Amerike, je sporočila Hrvaška namiznoteniška zveza. Na družbenih omrežjih je družina preminule prejela številna sporočila sožalja in podpore.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.