300 milijonov dolarjev za Mayweatherja v dvanajstih mesecih

Foto: EPA
Foto: EPA
Mayweather je v zadnjem letu zaslužil več kot katerikoli drug športnik, njegov nasprotnik v "boju stoletja“, ki to ni bil, Manny Pacquaio je zasedel drugo mesto s 160 milijoni dolarjev.
Oglej si celoten članek

Letošnji seznam sto športnikov z najvišjimi zaslužkom v zadnjih dvanajstih mesecih prepričljivo vodi boksar Floyd Mayweather, ki je zaslužil 300 milijonov dolarjev. Na drugo mesto seznama se je uvrstil boksar Manny Pacquaio, tretje mesto pa je zasedel nogometaš Christiano Ronaldo.

Na lestvico so se uvrstili športniki iz desetih športnih panog (boks, nogomet, tenis, košarka, golf, ameriški nogomet, formula 1, baseball, kriket in tek). Največ športnikov, ki so se uvrstili na seznam sto največjih zaslužkarjev, se ukvarja z ameriškim nogometom in košarko. Med prvimi desetimi sta le dva evropska športnika, večina pa jih je Američanov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.