42. WSOP od 31. maja naprej

Foto: Žurnal24
Zopet je prišel trenutek, ki smo ga čakali - znani so datumi za World Series of Poker 2011. Zdaj je čas, da si rezervirate letalske karte in naredite svoj urnik za poletje 2011. Vse se bo začelo 31. maja 2011.
Oglej si celoten članek

42. World Series of Poker (WSOP) je serija poker turnirjev, ki se jih lahko udeležijo vsi, ki so dopolnili 21 let. Serija se bo začela v torek 31. maja 2011 in bo trajala vsak dan 50 dni, vse do torka 19. julija 2011. Kot je že navada od leta 2005 se bodo vsi turnirji odvijali v konferenčni dvorani igralnice in hotela Rio All-Suite Hotel & Casino, ki se seveda nahaja v Las Vegasu v Nevadi.

Glavni turnir (Main Event) WSOP 2011 se bo začel v četrtek, sedmega julija in bo kot ponavadi imel štiri začetne dneve ( 7., 8., 9. in 10. julij). WSOP ME bo zaključni turnir celotne serije. Potekal bo do torka, 19. julija, ko bomo dobili devet finalistov, ki se bodo novembra vrnili in odigrali finalno mizo.

Največja letošnja sprememba v seriji bo glede trajanja posameznega turnirja v dnevu. Igralci bodo odigrali maksimalno 10 levelov na dan. Ko bodo enkrat dosegli teh 10 levelov, se bo igra za ta dan zaključila. Igralci, ki bodo ostali v turnirju pa bodo pospravili svoje žetone v vrečko, ter se drugi dan vrnili in nadaljevali s turnirjem. To se bo zgodilo ne glede na to, koliko igralcev bo še ostalo na turnirju.

Celoten razpored 42. World Series of Poker in natančni datumi posameznih turnirjev ter njihove prijavnine bodo znani januarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.