43-letni Okabe na novoletno turnejo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V japonski skakalni reprezentanci bo na novoletni turneji štirih skakalnic nastopil tudi 43-letni veteran Takanobu Okabe.
Oglej si celoten članek

Takanobu Okabe bo v ekipi namesto Reruhija Šimicuja, v njej pa bodo še drugi veteran, 41-letni Noriaki Kasai, ter Daiki Ito, Taku Takeuči in Juta Vatase.

Šeste OI za Kasaija

Okabe, nekdanji olimpijski in svetovni prvak, bo po marcu 2010 prvič tekmoval izven Japonske. Kasai pa že 23 sezon zapored uspešno tekmuje v svetovnem pokalu, kar je rekord, v tem času pa je nastopil na šestih olimpijskih igrah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.