45 milijonov premalo za Torresa

Foto: Žurnal24 Fernando Torres bo ostal odet v rdeči dres. (Foto: Reuters)
Fernando Torres za zdaj očitno še ne bo zapustil Anfield Roada, saj je vodstvo Liverpoola zavrnilo ponudbo Chelseaja zanj, visoko 45 milijonov evrov, poročajo angleški mediji.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvak Chelsea je Liverpoolu ponudil 45 milijonov evrov za španskega napadalca Fernanda Torresa, a je vodstvo rdečih ponudbo zavrnilo, danes poročajo številni britanski mediji. Novi lastniki Liverpoola si trdno želijo zadržati 26-letnega Torresa, ki ima sicer z moštvom pogodbo do 2013, na Anfield Roadu. Torres se je Liverpoolu pridružil leta 2007 iz Atletico Madrida za 25 milijonov evrov. V dosedanjih 140 nastopih je za rdeče zbral 81 golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.