"50 % možnosti, da gre Ibra v Milan"

Foto: Žurnal24 Ibrahimović morda ne bo več dolgo prebivalec Barcelone. (Foto: Reuters)
V Barceloni potekajo pogajanja za prestop Zlatana Ibrahimovića v Milan, čigar podpredsedik Adriano Galliani v posel vlaga precej energije. Šved naj bi bil pripravljen privoliti tudi v zmanjšanje plače.
Oglej si celoten članek

"Igralec želi v Milan, prestop pa je zapleten zaradi plače Zlatana Ibrahimovića,“ je Adriano Galliani dejal Marci in dodal, da rdeče-črni ne razmišljajo o posoji, kot so pisali nekateri mediji, ampak le o dolgoročnem lastništvu Šveda. "O posoji ni govora. Čaka nas sicer še dolga pot. Mislim, da so možnosti za sklenitev posla 50:50,“ je dodal Galliani in razkril še, da Marco Boriello ni naprodaj, v nasprotju s Klaasom-Janom Huntelaarjem. Kmalu sledijo še pogajanja z Ibrahimovićem – pripravljan naj bi bil za zmanjšanje plače -, za katera je predsednik Kataloncev Sandro Rosell že dal svoj blagoslov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.