50.000 navijačev v slavo Socratesa

Foto: EPA socrates corinthians Foto: EPA socrates corinthians Foto: EPA socrates corinthians Foto: Reuters socrates corinthians Foto: Reuters sacrates pogreb Foto: Reuters sacrates pogreb Foto: Reuters sacrates pogreb Foto: Reuters sacrates pogreb Foto: EPA sacrates pogreb
Po smrti nekdanjega kapetana brazilske nogometne reprezentance Socratesa mu je veliko spoštovanje izkazalo 50 tisoč navijačev na tekmi med Corinthiansom in Palmeirasom - v videu. V brazilskem kraju Ribeirao Preto pa je pokojnik doživel časten pogreb.
Oglej si celoten članek

Tekma med Corinthiansom in Palmeirasom je odločala o naslovu brazilskega prvaka. Končala se je z 0:0, lovoriko pa si je pred Vascom da Gamo priboril Corinthians, za katerega je Socrates nastopal med letoma 1978 in 1984. Med minuto molka je tako 50 tisoč navijačev dvignilo roke le pokojniku v slavo. Več si oglejte v videu.

 

 

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.