70-letni vratar podpisal novo pogodbo

Italijanski vratar Lamberto Boranga je na tekmi ob 100. obletnici Parme dokazal, da je pri 70-ih letih še vedno v vrhunski formi.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni klub Parma je nedavno praznoval 100. obletnico obstoja, na stadionu Ennio Tardini pa so se za to priložnost zbrali nekdanji zvezdniki italijanskega prvoligaša, med drugim Faustino Asprilla, Gianfranco Zola in Hernan Crespo.

Glavna atrakcija večera je bil 70-letni vratar Lamberto Boranga, nekdanji profesionalni vratar, ki brani od leta 1961 in je v Serie A zbral več kot 100 nastopov. V tretji minuti tekme je mojstrsko zaustavil poskus Asprille in dokazal, da se še vedno lahko kosa z mnogo mlajšimi nasprotniki.

Boranga je nekdanji atlet in vratar, ki ne razmišlja o koncu svoje športne poti, saj je z amaterskim klubom Papianom podpisal pogodbo do leta 2015.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:04 1. November 2013.

    Uh, staro!<br />Pravzaprav je ta "novica" že tako stara, da je Boranga vmes dopolnil 71 let!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.