9:0 Barcelone okrnila poškodba Inieste

Foto: Reuters barcelona hospitalitet iniesta Foto: Reuters barcelona hospitalitet pedro cuenca Foto: EPA barcelona hospitalitet tello Foto: EPA barcelona hospitalitet alcantara Foto: EPA barcelona hospitalitet iniesta fabregas Foto: EPA barcelona hospitalitet cuenca busquets thiago alcantara xavi hernandez
Napredovanje Barcelone med 16 najboljših ekip španskega kraljevega pokala je rahlo skazila poškodba Andresa Inieste.
Oglej si celoten članek

Doma vzgojenih mladcev polno moštvo Barcelone je v 1/16 finala španskega nogometnega kraljevega pokala kar z 9:0 odpravilo sosedski Hospitalitet in se v osmino uvrstilo s skupnim izidom 10:0. Radost ob zmagi pred 60 tisoč gledalci je skazila poškodba Andresa Iniesta, ki je moral igrišče po pol ure zapustiti zaradi poškodbe mišice. Vendar naj bi mu ta vseeno omogočala nastop na naslednji tekmi La Lige, 7. januarja proti Espanyolu, so sporočili iz kluba.

Valencia ni imela težav z Ruizom, strelci za netopirje so bili Victor Ruiz, Roberto Soldado, Ever Banega in Jonas. Po zmagi 5:1 nad Ponferradino se je naprej že v torek uvrstil tudi Real Madrid, napredovali pa so še Sevilla, Espanyol, Mallorca, Albacete, Athletic Bilbao, Mirendes, Real (S), Malaga, Levante, Cordoba, Alcoron, Osasuna in Racing.

Kraljevi pokal, 1/16 finala, četrtek, 22. december:
Barcelona : Hospitalet 9:0 (5:0) /1:0/
Pedro (11), Iniesta (19), Alcantara (23, 54), Xavi (36), Tello (43, 64), Cuenca (49, 81)

Valencia : Cadiz 4:0 (3:0) /0:0/
Victor Ruiz (5), Jonas (28), Soldado (41), Banega (68)

* V poševnicah je izid prvih tekem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:48 23. December 2011.

    mater se igra Pep. Kot da ne moraš cele ekipe menjat od golmana naprej če vodiš 9:0

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.