''ABA bo imela dva predstavnika''

Foto: ABA
Foto: ABA
Diego Fernandez, predstavnik za stike z javnostmi košarkarske evrolige, je zanikal namigovanja, da bo regionalna liga Aba izgubila eno mesto v prihodnji sezoni elitnega klubskega tekmovanja.
Oglej si celoten članek

"Nič se ni spremenilo glede števila udeležencev iz lige Aba v evroligi. To pomeni, da bo liga Aba še naprej imela dva predstavnika v evroligi. V sezoni 2015/16 se ne bo spremenilo nič," je dejal Fernandez.

Dodal je, da odnosi med Mednarodno košarkarsko zvezo in Ulebom niso najboljši, a je poudaril, da upa, da bosta obe organizaciji prišli do rešitve, ki bo najboljša za košarko.

"Res je bilo nekaj nesoglasij glede koledarja oziroma tega, kdaj bi reprezentance morale igrati kvalifikacije in na kakšen način bi se košarkarji pridružili tem obveznostim. Verjamem, da bomo našli najboljšo rešitev," je še povedal Fernandez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.