Abidal prvi dvignil četrti pokal Barçe

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Reuters Eric Abidal (desno) je kot kapetan Barcelone dvignil pokal na Wembleyju. (Foto: Foto: Žurnal24 Lionel Messi - z 12 goli prvi strelec Lige prvakov. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Barcelona slavi že drugi dan. Morda pa z njo tudi navijači Liverpoola!? (Foto: R Foto: Žurnal24 David Villa Foto: Reuters Pep Guardiola Foto: Žurnal24 Gerard Pique Foto: Žurnal24 Gerard Pique
Lionel Messi je bil igralec tekme, Eric Abidal, ki je nedolgo nazaj okreval po tumorju na jetrih, pa častni junak zmage Barcelone v finalu Lige prvakov. Barça je četrtič dvignila pokal za najboljšega v Evropi.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.