Abidal se bo vrnil decembra

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Francoski branilec Barcelone Eric Abidal je napovedal, da se bo - če bo šlo okrevanje po presaditiv jeter po načrtih - na igrišče vrnil še letos.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Barcelone Eric Abidal, ki okreva po presaditvi jeter, se bo na nogometna igrišča najverjetneje vrnil še pred koncem leta. Abidal je bil sinoči gost svojega kluba v Parizu, kjer je katalonski velikan igral prijateljsko tekmo z moštvom PSG (Barcelona je zmagala po enajstmetrovkah) in je tudi simbolično začel tekmo s prvim strelom.

Francoski branilec je izrazil upanje, da bo, če bo šlo okrevanje po načrtih, na igrišču že decembra. "Počutim se dobro, precej bolje kot pred nekaj meseci. Za zdaj so zdravniki zelo zadovoljni," je dejal Abidal, ki so mu marca presadili jetra, potem ko so mu lani na tem organu odkrili tumor. Gledalci na tekmi v Parizu so 32-letnemu rojaku ob predstavitvi namenili glasen aplavz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.