Abidal se na zelenice vrača avgusta

Foto: Žurnal24 V letošnji sezoni je Abidal odigral 35 tekem in zabil svoj prvi uradni gol za Ba
Nogometaš španske Barcelone in član francoske reprezentance Eric Abidal se po operaciji tumorja, ki so mu ga našli na jetrih, počuti vedno bolje.
Oglej si celoten članek

"Abidal se počuti dobro in je v dobri formi ter poln upanja. Prenesel sem mu vse želje iz kluba in ostalih, ki sodelujejo z nami," je za španski Mundo Deportivo po obisku Francoza dejal športni direktor španskega kluba Andoni Zubizarreta.

Eric Abidal je član Barcelone od leta 2007, ko je prestopil iz francoskega Lyona. Zdravniki so dejali, da bi Abidal bolnišnico lahko zapustil že ob koncu tedna, Zubizarreta pa je povedal, da se bo Abidal na zelenice verjetno vrnil avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.