Abidalu bodo presadili jetra

Foto: EPA
Foto: EPA
Barcelonin branilec Eric Abidal je pred meseci že preživel zdravstveno kalvarijo in se osupljivo hitro vrnil na igrišče. Zdaj ga čaka še načrtovana presaditev jeter.
Oglej si celoten članek

Branilec španskega nogometnega kluba Barcelona Eric Abidal bo v prihodnjih tednih na bolniški. Nogometašu bodo presadili jetra, kar je bilo načrtovano vse od posega pred letom dni, ko so mu z jeter odstranili tumor. Dvaintridesetletni Francoz je lani po operaciji že igral tudi v Ligi prvakov, januarja je z Barcelono, kjer je v standardni postavi že vse od leta 2007, ko je prišel iz Lyona, podaljšal pogodbo še za eno leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.