Abramovič razjezil Guardiolo

Foto: EPA
Foto: EPA
Lastnik Chelseaja Roman Abramovič vse svoje upe polaga v Pepa Guardiolo. Španec, ki si je po nadvse uspešnem mandatu pri Barcelonu privoščil enoletne počitnice, še vedno ni razkril, kje bo nadaljeval kariero. Ruski tajkun upa, da se bo Guardiola odločil za London.
Oglej si celoten članek

Roman Abramovič je lastnik Chelseaja postal leta 2003, v slabem desetletju pa je zamenjal številne nogometne stratege. Zadnji, ki je moral zapustiti angleškega prvoligaša, je bil Roberto Di Matteo. Italijana je na nezadovoljstvo navijačev nasledil Rafael Benítez, ki je v Londonu nepriljubljen še iz časov, ko je vodil Liverpool.

Britanski tabloid The Sun poroča, da je Abramovič z neprestanim pritiskom na Guardiolo razjezil španskega trenerja. Viri blizu ruskega poslovneža so povedali, da so Abramoviču svetovali, naj se vendarle nekoliko umiri.

Chelsea je bil prvi, ki je stopil v stik z Guardiolo po njegovem odhodu iz Barcelone, vendar Abramoviča skrbi, da bi ga v lovu na Španca prehitela Manchester City ali Paris Saint-Germain.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.