AC Milan navrgel 38 milijonov

Foto: EPA
Foto: EPA
Na nogometni tržnici se nadaljuje ples milijonov.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni prvoligaš Milan bo po poročanju italijanskih medijev v svoje vrste zvabil portugalskega reprezentanta Andreja Silvo. Enaindvajsetletnik, dosedanji nogometaš Porta, ki ga mediji radi imenujejo tudi "novi Cristiano Ronaldo", je že v lombardijski prestolnici, kjer ga danes čaka zdravniški pregled.

Silva, čigar prestop naj bi bil vreden 38 milijonov evrov, je eden ključnih kamenčkov v mozaiku nove igralske ekipe Milana za prihajajočo sezono in še četrta okrepitev sedemkratnih evropskih prvakov v zadnjem mesecu dni; pred tem so se rdeče-črnim pridružili Švicar Ricardo Rodriguez (Wolfsburg), nogometaš Slonokoščene obale Franck Kessie (Atalanta) in Argentinec Mateo Musacchio (Villarreal).

Foto: EPA andre silva

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.