ACH desetič v Ligi prvakov

Foto: twitter ACH Volley
Foto: twitter ACH Volley
Odbojkarji ACH Volleyja bodo še deseto zaporedno leto igrali v ligi prvakov.
Oglej si celoten članek

ACH Volley je v povratni tekmi 3. kroga kvalifikacij proti francoskim podprvakom, ekipi Arago de Sete, sicer izgubil z 1:3 (22, -23, -22, -23), toda nato s 15:9 dobil zlati niz, ki je bil potreben, ker so Ljubljančani s 3:1 dobili prvo tekmo v Tivoliju.

V dvoboju dveh izenačenih tekmecev so odločale malenkosti. Vsi nizi so bili izenačeni in odločeni v končnici, izjema je bil le zadnji del "tie breaka", v katerem so gosti zaigrali zbrano, tekmeci pa so bili preveč nervozni, da bi prišli do ugodnega izida.

ACH se bo v skupini meril z Modeno, romunsko Craiowo in zmagovalcem dvoboja med favorizirano poljsko ekipo Skra Belchatow in Paokom iz Soluna. V tem dvoboju so Poljaki prvo tekmo dobili s 3:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.