ACH gladko odpravil Salonit

Foto: Žurnal24 Odbojkarji ACH so v finalu povedli z 1:0. (Foto: Dejan Mijović)
Odbojkarji ACH Volleyja so v prvi tekmi finala 1. DOL Radenska Classic v Kanalu premagali Salonit Anhovo s 3:0 (20, 25, 10). Druga tekma bo v petek, 23. aprila, v Radovljici.
Oglej si celoten članek

Odbojkarji ACH Volleyja so na dobri poti k novemu državnemu naslovu. Že v prvi tekmi v gosteh so nadigrali tekmece iz Kanala in tako dokazali, da hočejo vse rešiti v treh tekmah − v ekipi igrajo na tri dobljene zmage in si tako želijo priboriti nekaj časa za vnovično pripravo na zaključni turnir lige prvakov, ki bo med prvomajskimi prazniki v Lodžu. Blejci so za razliko od dveh polfinalnih obračunov spet igrali v polni sestavi. Tudi na prvi tekmi finala niso imeli pretiranega dela, namučili so se le v drugem nizu, ki so ga dobili s 27:25. Največ zaslug za zmago ima tokrat Alen Šket, ki je bil s 23 točkami najučinkovitejši igralec tekme.


1. DOL Radenska Classic, finale, prva tekma:

Salonit Anhovo : ACH Volley 0:3 (20, 25, 10)
Szabo in A. Kovačič po 10; Šket 23, Pajenk in Kamnik po 7

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.