ACH podaljšal s Kedačičem

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Slovenski državni odbojkarski prvak ACH Volley je danes podaljšal sodelovanje s trenerjem Zoranom Kedačičem.
Oglej si celoten članek

Vodstvo ljubljanskega kluba ACH Volley je z 32-letnim Šoštanjčom Zoranom Kedačičem podaljšalo pogodbo za dve leti. Kedačič je na klop ACH Volleyja sedel po finalu pokala Slovenije, ko je Bogdan Kotnik po izgubljenem finalu, v katerem je Ljubljančane premagal Calcit Volleyball, odstopil z mesta trenerja. V nadaljevanju sezone je Kedačič z ljubljanskimi odbojkarji osvojil srednjeevropsko ligo in slovenski naslov.

"Vodstvu odbojkarskega kluba ACH Volley bi se rad zahvalil za zaupanje ob podpisu nove dvoletne pogodbe. Delo, ki smo ga opravili v pretekli sezoni, je bilo odlično. Temelji so postavljeni in na tem želim graditi dalje. Cilji pri najboljšem odbojkarskemu klubu v Sloveniji so vedno postavljeni visoko oziroma najvišje, zato je odgovornost ogromna, a se že veselim vseh prihajajočih izzivov in dela z ekipo. Hkrati pa želim z ACH Volleyjem še naprej razveseljevati naše zveste navijače z zmagami in lovorikami," je ob podaljšanju pogodbe dejal Kedačič.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.