ACH pripeljal najboljšega mladega sprejemalca Evropskega prvenstva

Foto: ACH Volley Ljubljana
Foto: ACH Volley Ljubljana
Za ekipo ACH Volley Ljubljana bo po novem igral tudi najboljši sprejemalec Evropskega prvenstva do 17 let.
Oglej si celoten članek

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je klub še pred zaključkom letošnje sezone, v kateri so Ljubljančani osvojili že dve lovoriki (Pokal Slovenije in srednjeevropsko prvenstvo MEVZA), sklenil dolgoročno, vsaj 4-letno sodelovanje z enim najobetavnejših slovenskih mladih odbojkarjev, Luko Marovtom.

17-letni Braslovčan ima kljub mladosti za seboj že vrsto odmevnih uspehov med katerimi izstopa osvojitev naslova evropskega prvaka s slovensko odbojkarsko reprezentanco do 17 let. Luka si je z odličnimi predstavami pri zgodovinskem dosežku za slovensko odbojko prislužil tudi laskavi naziv najboljšega sprejemalca evropskega prvenstva.

"Iskrena hvala odbojkarskemu klubu ACH Volley Ljubljana za priložnost. Težko se bi bilo ne odločiti v to smer in zavrniti vabilo kluba kot je ACH Volley. Zavedam se, da je pred mano še dolga in težka pot, vendar sem na to pripravljen," je ob sklenitvi sodelovanja povedal eden največjih evropskih odbojkarskih talentov.

Foto: ACH Volley Ljubljana Luka Marovt

Zadovoljstva ob sklenitvi dolgoročnega sodelovanja pa niso skrivali niti v taboru oranžnih zmajev. "Smo zelo veseli, da se mladi slovenski igralci, tako kot so se v preteklosti, odločajo za ACH Volley Ljubljano in se pri nas razvijajo v odlične odbojkarje svetovnega ranga. Luki čestitam in mu izrekam dobrodošlico," je bil ob prihodu najnovejšega talenta, ki bo nosil oranžni dres, zadovoljen predsednik kluba Rasto Oderlap.

"Cilj kluba je, da v svojo sredino pripelje najperspektivnejše igralce v Sloveniji, kar nam v večini tudi uspeva. Luka ima potencial primerljiv z najbolj prepoznavnimi odbojkarji, ki so nekoč zastopali barve ACH Volleyja ter danes igrajo v najmočnejših ligah na svetu. Mi bomo naredili vse, da Luki omogočimo kvaliteten ter hiter razvoj," pa je dodal športni direktor ACH Volleyja Ljubljana, Aleš Jerala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.