ACH se seli v Ljubljano

Foto: Nik Rovan Eden od razlogov za selitev je bila zasedenost radovljiške dvorane. (Foto: Nik R
Novica ni pretirano presenetljiva glede na to, da so na Bledu že nekaj časa razmišljali o tej možnosti: ACH Volley bo odslej uradno domoval v Ljubljani, kjer je v zadnjih sezonah igral tekme Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Odbojka na Bledu ima več kot 40-letno tradicijo. V tem času je doživela kar nekaj sprememb, tako v imenu kluba kot v lokaciji igranja. Po novem se najuspešnejši odbojkarski kolektiv v Sloveniji z Bleda seli v Ljubljano. Odločitev o selitvi ni padla čez noč. V klubu so o tem dolgo razpravljali, na koncu pa sprejeli to pomembno odločitev o selitvi, ki je bila nujna.

"ACH Volley bo preselil svojo prvo ekipo v Ljubljano. Ta odločitev je posledica izčrpnega in temeljitega razmisleka o izkoriščanju najboljših možnih razmer za delo prve ekipe. Te nam bodo v Ljubljani na voljo. V Radovljici objektivno ni bilo mogoče delati še več in bolje, predvsem zaradi zasedenosti športne dvorane in številnih kakovostnih športnih kolektivov v tej občini, ki jo koristijo. Menimo, da bomo s selitvijo v Ljubljano lahko še več naredili tudi za razvoj slovenske odbojke," je selitev na kratko ocenil predsednik kluba Rasto Oderlap.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.