Ačimović: Bolne insinuacije ne držijo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
"Veliko je bilo lepih, a tudi manj lepih trenutkov," je ob slovesu od Olimpije povedal novi član Wisle iz Krakowa Boban Jović, medtem ko se je športni direktor kluba Milenko Ačimović razjezil zaradi nekaterih zapisov v medijih.
Oglej si celoten članek

"Veliko je bilo lepih, a tudi manj lepih trenutkov. Vendar, ko potegnem črto, ne morem pozabiti na priložnost, ki mi joj je kot 17-letnemu mladeniču ponudila Olimpija. Navsezadnje sem v Ljubljani podpisal svojo prvo profesionalno pogodbo, si ustvaril družino in doživel kar nekaj velikih zmag v zeleno-belem dresu. To so trenutki, ki so večji in močnejši od kakršnih koli težav," je za slovo od Olimpije za klubsko spletno stran povedal Boban Jović, ki se po tednih negotovosti dokončno seli v tabor Wisle iz Krakowa.

"Olimpija mora naskakovati mesta v Evropi"

Desni bočni branilec je dres Olimpije oblekel leta 2009, svojim bivšim delodajalcem pa v prihodnosti želi veliko uspehov: "Olimpija mora vedno naskakovati mesta, ki vodijo v Evropo. Svojim nekdanjim soigralcem in strokovnemu vodstvu želim, da doživijo čar nastopanja v enem izmed evropskih pokalov. To bi bila tista nadgradnja, ki smo si jo tako močno prizadevali doseči v preteklih letih."

In kakšne so Jovićeve želje ob selitvi na Poljsko? "Kar se mojih osebnih želja tiče, pa je tu v prvi vrsti zdravje. Če bom zdrav in dobro pripravljen, bodo prišle tudi kakovostne predstave v novem okolju. In posledično se lahko v doglednem času nadejam vpoklica v našo člansko izbrano vrsto."

V medijih dezinformacije in laži

Medijske zapise v zadnjih tednih je brez dlake na jeziku pokomentiral športni direktor Olimpije Mile Ačimović. "Najbolj zanimivo pri vsem tem je, da se v našem medijskem prostoru kar naprej pojavljajo številne dezinformacije in laži, ki so spremljale vso to sago o Jovićevem, in še prej, Omladičevem odhodu v tujino," je izjavil Ačimović, ki so ga še posebej razjezili zapisi o odškodninah.

"Želel bi povedati le to, da sta bili ponudbi Eintrachta za Nika Omladiča oziroma Wisle za Bobana Jovića edini konkretni v vseh teh letih njunega igranja v zeleno-belem dresu. Torej bolne insinuacije o tem, da si morajo naši igralci za odhod v drugo sredino plačevati odškodnino iz lastnega žepa, vsekakor ne držijo. Ob tej priložnosti pa bi Bobanu zaželel čim več uspešnih nastopov v dresu Wisle in da se nekega dne naše poti znova srečajo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.