Aćimović ni več športni direktor

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Olimpija je krog pred koncem prvenstva ostala brez športnega direktorja.
Oglej si celoten članek

Vodstvo ljubljanskega kluba in Mile Aćimović sta se sporazumno razšla, potem ko se Ljubljančanom ni uspelo uvrstiti v evropska tekmovanja, so sporočili iz ljubljanskega kolektiva.

"Gospod Aćimović je svoje delo opravljal korektno, pošteno in profesionalno, a so cilji, ki jih je klubsko vodstvo postavilo predenj in njegov strokovni štab, ostali neizpolnjeni. Klub se mu zahvaljuje za storjeno v iztekajoči se sezoni in obenem želi veliko sreče ter uspehov na nadaljnji poklicni poti," so zapisali pri Olimpiji.

Olimpija je na zadnji tekmi sicer premagala Zavrč v gosteh, a vseeno ostala brez možnosti za preboj na tretje mesto prvenstvene lestvice v Prvi ligi Telekom Slovenije, ki bi ji še prineslo uvrstitev v evropska tekmovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.