Aćimović: Nimam zvezanih rok

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Športni direktor Olimpije Mile Aćimović je po prvih treh spomladanskih kolih odgovoril na očitke, da ima pri kadrovanju zvezane roke.
Oglej si celoten članek

Ljubljanska Olimpija je na prvih treh spomladanskih tekmah v gosteh premagala Radomlje (4:0) in doma izgubila z Mariborom (0:1) ter remizirala z velenjskim Rudarjem (0:0). Vrh lestvice se tako zdi kot oddaljene sanje, v ospredju je boj za evropske vozovnice.

"Vsi se zavedamo, da smo bili zmožni osvojiti še kakšno točko več. Proti Mariboru je zatajila zbranost v zaključku akcij, medtem ko smo na zadnji tekmi z Rudarjem pokazali premalo za kaj več, kot le točko. Vsi skupaj se zavedamo lastnih napak in prepričan sem, da bo že na naslednjem obračunu z Gorico precej bolje. Naš glavni cilj ostaja uvrstitev na mesta, ki nas peljejo v evropska tekmovanja," je za klubsko spletno stran dejal športni direktor Mile Aćimović.

Odgovoril je tudi na očitke, ki jih je najbolj glasno izrazil športni direktor Maribora Zlatko Zahović, da ima pri kadrovanju zvezane roke. "Tako v prvem kot v slabih 9 mesecih drugega mandata, v sodelovanju z glavnim trenerjem, sooblikujem igralsko podobo članske ekipe. To, kar nekateri želijo prikazati, da imam zvezane roke pri kadrovanju, je čista neumnost. Posledično seveda tudi odgovarjam za rezultatsko (ne)uspešnost. Brez kančka slabe vesti stojim za vsakim igralcem posebej. Ponavljam imamo zelo nadarjeno moštvo, ki je sposobno uresničiti začrtane cilje. Čakam le na trenutek, ko bomo kot ekipa 'eksplodirali' in pokazali pravi obraz."

Aćimović je dejal, da se bo v kratkem sestal s predtavniki navijaške skupine Green Dragons. "Sestali se bomo in skušali približati nasprotujoča si stališča. Osebno verjamem v pozitiven razplet. Nekajkrat sem že navedel, da klub potrebuje navijače. Jasno pa je, da tudi navijači potrebujejo Olimpijo. V vsakem primeru bomo poskušali najti rešitev, ki bo zadovoljila obe strani," je zaključil Ljubljančan.

Več na goal.com/si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.