Aćimović ostaja v Ljubljani

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Tako Olimpija kot Milenko Aćimović sta kot napačne zavrnila medijske navedbe o selitvi v Avstrijo, kjer naj bi prevzel mesto športnega direktorja v vrstah Dunaja Austrie.
Oglej si celoten članek

Ime športnega direktorja nogometnega kluba Olimpije je bilo v zadnjih nekaj dneh pogosto omenjeno v zvezi z morebitnim odhodom na Dunaj, kjer naj bi po navedbah avstrijskih in kasneje tudi slovenskih medijev prevzel kadrovanje članskega moštva pri svojem nekdanjem delodajalcu.

Aćimović je še vedno zelo priljubljen v avstrijski prestolnici, vendar 37-letni nekdanji nogometaš ne namerava zapustiti Olimpije. "Na medijska natolcevanja sem vajen še iz časov aktivnega igranja nogometa, tako da me dejansko ne presenečajo. Širši športni javnosti želim sporočiti, da moje misli in srce popolnoma pripadajo zeleno-beli barvi. V Olimpiji smo ponosni na dosedanje dosežke moštva, ki deluje kot skladna družina. Drži dejstvo, da imam veljavno pogodbo s klubom do konca sezone 2014/15, a to je le kos papirja in nič več. Če bi želel, bi lahko že letos podpisal desetletno pogodbo. Veliko več mi pomeni iskren dogovor in stisk roke s predsednikom kluba," je Ačimović ovrgel govorice o odhodu v dunajsko Austrio.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.