Adama Traore, Adama Traore in Adama Traore bodo soigralci

Foto: Profimedia Adama Traore
Komentatorji tekem ne bodo srečni.
Oglej si celoten članek

Tiste komentatorje, ki bodo v prihodnje prenašali tekme malijske reprezentance, čaka nehvaležna naloga. Za izbrano vrsto omenjene afriške države bodo namreč zaigrali tudi Adama Traore, Adama Traore in nova okrepitev... Adama Traore.

Do zdaj sta za Mali nastopala nogometaša, ki so ju v reprezentanci poimenovali Adama Traore I in Adama Traore II, zdaj pa se bo izbrani vrsti priključil še največji zvezdnik s tem imenom. Gre za člana angleškega premierligaša Wolverhamptona.

Liverpool - Manchester City
nedelja, 10.11.2019 ob 17:25 na Sport Klubu1.

Prvi Traore je sicer član francoskega Metza, za Mali pa je doslej odigral 26 tekem, debi v reprezentanci je zabeležil že leta 2013, ko je bil še član kluba iz Konga. Drugi Traore je prav tako član Metza, zanj pa v tej sezoni igra kot posojeni nogometaš Monaca. V Evropi je od leta 2014, bil je član Lilla, leto kasneje pa se je prvič pridružil malijski izbrani vrsti. Na lanski tekmi z Mavretanijo je sicer Traore II dosegel gol za 3:0, nato ga je zamenjal Traore I in se tudi sam vpisal med strelce ob zmagi s 4:1.

Prvič To se v svetu nogometa še ni zgodilo

Zdaj se je Maliju pridružil še Adama Traore III. Hitronogi nogometaš Wolvesov je sicer rojen v Španiji, v mlajših selekcijah je bil tudi španski reprezentant, vendar se je zaradi velike konkurence v rdeči furiji zdaj odločil nastopati za domovino svojih staršev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.