Adebayor: Nič več za Togo

Foto: Žurnal24 Emmanuel Adebayor ne bo več igral za svojo reprezentanco. (Foto: Reuters)
Emmanuel Adebayor je sporočil, da ne bo več nastopal za reprezentanco Toga, saj ga še vedno preganjajo prizori grozovitega napada na njihovo reprezentančno odpravo januarja letos.
Oglej si celoten članek

Napadalec angleškega nogometnega prvoligaša Manchester Citya, Emmanuel Adebayor, je sporočil, da ne bo več nastopal za reprezentanco Toga. Kot je pojasnil, ga še vedno preganjajo prizori napada na reprezentančni avtobus pred letošnjim afriškim prvenstvom v Angoli, v katerem sta umrla dva člana reprezentančne delegacije Toga.

"Po tragičnih dogodkih, v katerih so teroristi v Angoli ubili dva rojaka, sem se po dolgem razmisleku odločil za konec reprezentančne kariere," je za spletno stran Cityja povedal Adebayor in dodal: "Veliko sem razmišljal o teh dogodkih, toda še vedno me preganjajo prizori, ki sem jim bil priča tisto grozno popoldne."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.