Adebayor: ''Vrnil sem se!''

Foto: EPA
Foto: EPA
Emmanuel Adebayor se seli na White Hart Lane. Reprezentant Toga je kot posojeni igralec Tottenham zastopal že v lanski sezoni, zdaj pa se je tudi uradno preselil v London.
Oglej si celoten članek

Reprezentant Toga Emmanuel Adebayor se je leta 2009 iz Arsenala preselil v Manchester City, angleški prvoligaš pa je takrat zanj odšel 26 milijonov funtov. Po prihodu trenerja Roberta Mancinija pa Adebayor ni dobil veliko priložnosti za dokazovanje. Lani je kot posojeni igralec žogo brcal v Madridu, nato pa so ga posodili v Tottenham, kjer je 28-letnik ponovno zablestel. V lanski sezoni je v 37 tekmah zabil 18 zadetkov. ''Vrnil sem se. Tottenham, prihajam! Lačen sem zadetkov. Pripravite se,'' je na socialnem omrežju Twitter zapisal Adebayor.

Njegovega prihoda za stalno so se razveselili tudi predstavniki kluba. ''Z velikim veseljem oznanjamo, da smo uredili podrobnosti prestopa Emmanuela Adebayorja iz Manchester Cityja,'' so zapisali pri Tottenhamu.
Foto: Žurnal24 Emmanuel Adebayor gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava V intervjuju za uradno stran angleškega nogometnega kluba je Adebayor povedal, kako zadovoljen je, da se končno seli iz Cityja: ''Vesel sem, da se bom Spursom pridružil za stalno. Morda je trajalo dlje, kot sem sprva pričakoval, a vesel sem, da sem spet v Tottenhamu. Lani sem tukaj zelo užival in upam, da bomo skupaj dosegli lepe uspehe,'' je dodal nekdanji zvezdnik Arsenala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.