Adriano je odsotnost drago plačal

Foto: Žurnal24 main Adriano
Brazilski nogometaš, ki brani barve Interja Adriano se ni pojavil na prvem treningu svojega moštva. Zato je sledila kazen. Adriano bo moral odšteti 150.000 evrov
Oglej si celoten članek
 
 

Menim, da mora Adriano razumeti, da si vsi želimo, da bi bil zadovoljen, vendar mora trenirati tako kot vsi ostali.

Javier Zanetti

 
Vodstvo italijanskega nogometnega prvoligaša Interja je vnovič kaznovalo Brazilca Adriana. Slednji bo ob 150.000 evrov plače, ker se ni pojavil na prvem skupnem treningu nogometašev milanskega Interja v tem letu, danes piše športni dnevnik La Gazzetta dello Sport.

Klubsko vodstvo je brazilskemu napadalcu izreklo maksimalno kazen, kar pomeni, da bo januarja ob 30 odstotkov plače, kar znese okoli 150.000 evrov. Adriano, ki je bil na počitnicah v domači Braziliji, se brez opravičila ni pojavil 2. januarja na skupnem treningu, šele v ponedeljek pa naj bi se vrnil v Milano.

"Menim, da mora Adriano razumeti, da si vsi želimo, da bi bil zadovoljen, vendar mora trenirati tako kot vsi ostali," je dogodek komentiral kapetan Interja, Argentinec Javier Zanetti.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.