Advocaat drugo leto v PSV

Foto: EPA
Foto: EPA
Dick Advocaat, ki trenutno nastopa v vlogi selektorja ruske reprezentance, se je odločil, da se julija seli na Nizozemsko, kjer bo prevzel vodenje nogometnega kluba PSV. Na mestu trenerja bo zamenjal Philipa Cocuja, ki bo po novem zadolžen za vodenje podmladka ekipe.
Oglej si celoten članek

Nizozemec Dick Advocaat, ki je napovedal, da bo po končanem nogometnem evropskem prvenstvu (8. junij–1. julij) zapustil selektorski stolček ruske reprezentance, naj bi julija prevzel vodenje nizozemskega prvoligaša PSV iz Eindhovna. "S klubom že imamo ustni dogovor," je dejal Advocaat za nizozemske medije.

"Za zdaj imamo sicer le ustni dogovor, vendar moramo čim prej vse skupaj spraviti tudi na papir. Pričakujem, da se bo to zgodilo še ta teden," je dejal nizozemski trener za spletno stran časnika Voetbal International.

Advocaat, ki je nekoč že vodil PSV Eindhoven, bo za krmilom ekipe zamenjal rojaka Philipa Cocuja, ki je začasni trener vse od marca letos, po novem pa bo slednji prevzel vodenje mladinskega pogona PSV.

Advocaat je Rusijo uspešno popeljal skozi kvalifikacije na letošnji Euro, kjer bo "zbornaja komanda" igrala v skupini A skupaj z Grčijo, Češko in Poljsko, ki skupaj z Ukrajino organizira prvenstvo stare celine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.