Agassi kot Slash, Grafova kot Bjork

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Zvezdniški teniški par Andre Agassi in Steffi Graf obožuje noč čarovnic. Nekdanja prva igralka sveta se je opravila v stilu islandske pevke Bjork, medtem ko je Agassi, nekoč prav tako številka ena svetovnega tenisa, poziral kot Slash.
Oglej si celoten članek

Andre Agassi in Sreffi Graf sta velika oboževalca noči čarovnic. Američan, ki je v karieri osvojil osem turnirjev za grand slam, se je našemil v legendarnega nekdanjega kitarista rock skupine Guns N' Roses Slasha, Nemka pa je za to priložnost postala islandska pevka Bjork. Zvezdniški par je fotografijo objavil na twitter profilu.

''Imeli smo zelo zabavno noč čarovnic. Ko je Bjork na oskarjih nosila labodjo obleko, sem pomislila, da bi bilo zelo smešno, če bi jo nekoč oblekla. Na žalost je bilo to predolgo nazaj, da bi najini otroci vedeli, kdo sploh sem,'' je na Facebooku zapisala Grafova.

Teniški legendi

Andre Agassi velja za enega najboljših teniških igralcev vseh časov. V karieri je osvojil osem turnirjev za grand slam, 17 mastersov, olimpijsko zlato, skupno pa je dobil kar 60 ATP turnirjev. Večkrat je zasedal prvo mesto lestvice ATP, skupno pa je na ''prestolu'' preživel 101 teden.

Če Agassi velja za enega najboljših igralcev vseh časov, pa Steffi Graf po mnenju mnogih pripada naziv najboljše igralke, ki je kdajkoli prijela teniški lopar. Nemka je osvojila 22 turnirjev za grand slam, dve olimpijski kolajni, skupno pa se lahko pohvali s 107 WTA lovorikami. Na prvem mestu lestvice WTA je preživela neverjetnih 377 tednov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.