Agassi ostaja v štabu Đokovića

Foto: Profimedia Novak Đoković s trenerjem Andrejem Agassijem.
Novak Đoković s trenerjem Andrejem Agassijem.
V strokovnem taboru srbskega teniškega zvezdnika Novaka Đokovića bo tudi v naslednji sezoni prvi trener Američan Andre Agassi.
Oglej si celoten članek

Kot poroča beograjski časnik Novosti, bo nekdanji ameriški zvezdnik Andre Agassi, s katerim je začel Novak Đoković sodelovati maja letos, vodil strokovni štab, v katerem so še pomočnik trenerja, fizioterapevt in kondicijski trener. Slednji, Italijan Marco Panichi, je novinec v Đokovićevi ekipi, za zdaj pa še ni znano, kdo bo pomagal Agassiju.

Najboljši srbski igralec ne nastopa že od julija, saj želi popolnoma pozdraviti poškodbo komolca. Pred tem je prvič v zadnjem desetletju izgubil mesto med najboljšo deseterico na svetu.

Konec lanskega leta je Đoković končal sodelovanje s še enim nekdanjim teniškim zvezdnikom in pozneje trenerjem, Nemcem Borisom Beckerjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.