Agent:: ''Lampard nedvomno odhaja''

Foto: EPA
Foto: EPA
Potem ko je John Terry nedavno na Instagramu objavil, da Frank Lampard zapušča Chelsea, je novico uradno potrdil še agent angleškega nogometaša. Steve Kutner je razkril, da modri Lampardu ne nameravajo ponuditi podaljšanja pogodbe.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Chelseaja Frank Lampard je na zadnji dan lanskega leta dejal, da se s Londončani ne pogovarja o novi pogodbi. ''Zavedam se številnih špekulacij in pogovorov, toda zame je užitek tistih 90 minut. Uživam v igri in trdo delam na treningih. Rad sem del ekipe in to je vse, kar vam lahko povem,'' je takrat povedal Lampard, nato pa je novico o njegovem odhodu iz Londona izdal John Terry, ki je na Instagramu zapisal: ''Ni dovolj, če rečem, da sem popolnoma uničen. Moramo upokojiti številko osem v čast Lampsu.''

Foto: EPA frank lampard Angleški mediji so že nekaj časa namigovali, da bo Lampard, ki se je modrim pridružil leta 2001, poleti zapustil Stamford Bridge. ''Direktorji Chelseaja so v času finala klubskega svetovnega prvenstva na Japonskem Franku povedali, da mu pod nobenim pogojem ne bodo ponudili nove pogodbe. Od takrat se ni nič spremenilo,'' je povedal Steve Kutner, agent angleškega nogometaša, ki mu pogodba poteče poleti.

''Frank je to moral sprejeti in si želi še naprej igrati nogomet ter sezono v klubu, ki ga ima rad, zaključiti kar se da uspešno,'' je dodal Kutner. Nekateri mediji so pretekli teden navajali, da se je Lampard na zahtevo kluba odpovedal zajetnemu kupčku denarja, da bi lahko ostal, vendar so se navedbe izkazale za napačne. Svoje mnenje so izrazili tudi navijači, ki so ob prihodu Lamparda na zelenico med tekmo pokala FA proti Southamptonu vzklikali: ''Podpišite z njim!''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.