Agüero končal sezono, SP ni ogroženo

Foto: Epa sergio aguero
Argentinec je moral na operacijo kolena.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometni reprezentant in igralec Manchester Cityja Sergio Agüero je zaradi manjše operacije kolena že končal klubsko kariero, medtem ko bi naj lahko nastopil na letošnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji med 14. junijem in 15. julijem.

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola je danes dejal, da je Agüero že končal sezono v klubu zaradi manjšega posega na kolenu. Guardiola, ki si je s Cityjem prvenstveni naslov v premier ligi zagotovil minulo nedeljo, je povedal, da bo Aguero z igrišč odsoten štiri do pet tednov.

Izguba za City je toliko večja, ker je Agüero prvi strelec ekipe s 30 goli v vseh tekmovanjih, po besedah Guardiole pa bo klub naredil vse, da bi Argentinec lahko nastopil na mundialu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.