Agüero odločen, zapustil bo City

Foto: EPA
Foto: EPA
Sergio Agüro želi znova zaigrati za svoj nekdanji klub Independiente.
Oglej si celoten članek

Argentinski napadalec se je že odločil, pri Manchester Cityju bo ostal le do leta 2018. Sergio Agüero se je bogatemu angleškemu klubu pridružil pred petimi leti, City je zanj Atletico Madridu odštel 49 milijonov evrov.

"V zadnjih nekaj mesecih se je veliko govorilo o novi pogodbi, a sam na to nisem bil pretirano pozoren. Povsem jasno mi je namreč, da se bom po izteku pogodbe, po SP 2018, preselil k Independienteju," je dejal izjemni strelec.

"Družina že ve, da se bom vrnil leta 2018. Tudi Cityju sem že sporočil, da se nameravam vrniti v Argentino. Dajem svojo besedo, odšel bom v Avellanedo (mesto iz katerega prihaja Independiente, op. p.). V klubu so zadovoljni z mano in so že potrdili pripravljenost, da me sprejmejo, če bo prišla priložnost za prestop. Kam pa bi odšel v Evropi? Ko mi poteče pogodba, se bom vrnil v Argentino, kjer bom zaigral za rdeče," je še povedal 27-letni Agüero, ki je v dresu Cityja zabil 128 golov na 194 tekmah.

Agüero je Independiente zapustil leta 2006, ko se je preselil k Atletico Madridu. Za klub iz province Buenos Aires je na 54 tekmah dosegel 23 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.