Agüero se je pokesal za svoje dejanje

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Manchestra Cityja Sergio Agüero se je opravičil Davidu Luizu zaradi grobega prekrška na polfinalni tekmi pokala FA proti Chelseaju. Luiz jo je na srečo odnesel brez poškodb, po tekmi pa je izrazil željo, da bi se Agüero opravičil.
Oglej si celoten članek

Prekršek Sergia Agüera v 82. minuti polfinalne tekme pokala FA med Manchestrom Cityjem in Chelseajem je dvignil veliko prahu v taboru modrih, medtem ko se je Angleška nogometna zveza odločila, da Argentincu ne bo izrekla nobenega ukrepa.

Luiz je po tekmi zatrdil, da do napadalca sinjemodrih ne goji nobenih zamer, a obenem dodal, da kljub temu pričakuje opravičilo. Agüero se je na željo nogometaša Chelseaja odzval preko Twitterja, kjer je zapisal: ''Kontaktiral sem Davida Luiza in se mu opravičil za to, kar se je zgodilo med tekmo. Šlo je za nenadno reakcijo, ki se ne bi smela zgoditi.''

Na opravičilo se je že odzval tudi Luiz, ki je prav tako preko Twitterja sporočil: ''Hvala, Segio Agüero, da si pokazal karakter. Na takšen način spoznamo velike može in športnike.''

Angleška zveza je sporočila, da je bil glavni sodnik Chris Foy priča omenjenemu incidentu, zato so ocenili, da dodatne sankcije niso potrebne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.