Agüero v Barcelono, toda ne kot nogometaš

Foto: Epa sergio aguero
Nogometni zvezdnik v katalonsko prestolnico prihaja kot pacient.
Oglej si celoten članek

Sergiu Agüeru, argentinskemu nogometnemu reprezentantu in napadalcu Manchester Cityja, bodo v četrtek v Barceloni operirali poškodovano levo koleno, ki si ga je poškodoval na prvenstvenem obračunu proti Burnleyju.

Operiral ga bo Ramon Cugat, ki ima v zadnjih letih že precej tovrstnih izkušenj z igralci Cityja.

"Koliko časa nanj ne bom mogel računati, bo jasno šele po operativnem posegu," noče špekulirati o času vrnitve trener angleških prvakov Pep Guardiola.

V klubu upajo, da se bo Argentinec vrnil vsaj za zaključni turnir lige prvakov v Lizboni, če se bo City tja uvrstil. Pred njim je namreč še povratna tekma osmine finala proti Real Madridu, v prvi tekmi v Španiji so bili Angleži boljši z 2:1.

Agüero je letos najboljši strelec svoje ekipe, v vseh tekmovanjih je dosegel 23 golov.

Grozljiv prizor Branilec Cityja nezavesten po trku s svojim vratarjem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.