Ah, ta nemška imena ...

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ob gostovanju nemške ekipe v Glasgowu so imeli v enem od pubov težave z imenom nasprotnika.
Oglej si celoten članek

V sredo je v okviru Lige prvakov pri Celticu v Glasgowu gostovala Borussia Mönchengladbach. Srečanje se je končalo z zmago Nemcev (0:2), že pred srečanjem pa je po spletu zaokrožila zabavna fotografija.

V enem od gostinskih lokalov v Glasgowu so mimoidočim namreč želeli sporočiti, da se bo v njihovih prostorih lahko gledala tekma, a so imeli pri tem nekaj težav.

Kot je razvidno s fotografije, so na tablo pred vhodom želeli zapisati ime nasprotnika. Z besedo Borussia ni bilo problemov, ime nemškega mesta pa je piscu očitno povzročalo veliko preglavic. Po treh neuspešnih poskusih je svoje zmote prečrtal, nato pa spodaj napisal: "Nemška ekipa". 

Fotografija je postala spletni hit, Borussia Mönchengladbach pa je svoje ime na Twitterju začasno spremenila v "A German Team" (Nemška ekipa).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.