Air Milko svojo ženo jezen pustil samo na igrišču

Foto: Simon Maljevac Marko Milič
Začetek ni bil najboljši, a je sledil srečen konec.
Oglej si celoten članek

Pri Košarkarski zvezi Slovenije so opravili pogovor z nekdanjim slovenskim reprezentantom Markom Miličem, ki se lahko pohvali, da je v svoji karieri zaigral za številne velike evropske klube, postal pa je tudi prvi Slovenec z nastopi v ligi NBA. 

Milko je bil vselej zelo zanimiv sogovorec, tej tradiciji se ni izneveril tudi v tokratnem pogovoru, kjer je opisal eno izmed prvih srečanj z ženo Vesno. Ta je bila takrat uspešna košarkarica. "Tudi na igrišču sva se kdaj dobila. Boljše bi sicer bilo, da se ne bi. Bila je... Že tako so dekleta bolj precizna pri metu, fantje so bolj 'fizikalci', boljše počnemo druge reči. Pripeljal sem jo v Kranj na igrišče, da bi prijateljem pokazal, kako 'luštno' Ljubljančako sem ujel. Začela sva metati proste mete. Zadel sem jih devet zaporedoma, malce sem se že ponosno postavljal, nato pa jih je ona 46. Bil sem jezen, prijatelji so se 'režali', pokali so od smeha, eden se je valjal po tleh. Prijel sem žogo in jo zabil skozi obroč ter ji rekel, če lahko naredi to. Pa sem odšel in jo pustil samo na igrišču (smeh)," je povedal Milič.

"Včasih sem bil preveč tekmovalen, enostavno so bile te stvari močnejše od mene. Skozi leta sem se malce umiril," je dodal. Na srečo mu Vesna dogodka ni pretirano zamerila, saj se je vse skupaj srečno končalo s poroko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.