Aito Reneses nadomestil Hernandeza

Foto: Žurnal24 Zdaj že nekdanji selektor Španije Aito Garcia Reneses se vrača na klubsko sceno.
Nekdanji trener košarkarjev Barcelone Aito Garcia Reneses bo na olimpijskem turnirju v Pekingu vodil svetovne prvake Špance, potem ko je s špansko zvezo podpisal dveletno pogodbo.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še:

Hernandez ni več španski selektor.

Finančne podrobnosti še niso znane, 61-letni Aito Garcia Reneses, ki je pred kratkim zapustil trenerski stolček Joventuta, bo na čelu furije zamenjal Pepuja Hernandeza.

Španska košarkarska zveza je namreč Joseja Vicenteja "Pepuja" Hernandeza v sredo odpustila, ker naj ne bi spoštoval pogodbenih obveznosti, poleg tega pa se je Hernandez v zadnjih tednih preko medijev zapletel v spor s predsednikom zveze, Josejem Luisom Saezom. Hernandez je leta 2006 španske košarkarje popeljal do prvega naslova svetovnih prvakov, lani na evropskem prvenstvu pa vse do finala.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.