Alaba vprašljiv za tekmo s Slovenijo

Foto: Epa david alaba
Branilec Bayern Münchna je utrpel poškodbo reber.
Oglej si celoten članek

Avstrijski nogometni reprezentant David Alaba je zaradi kot las tankega zloma, ki ga je v dresu Bayerna utrpel v ligi prvakov proti Tottenhamu, konec tedna izpustil tekmo nemškega prvenstva proti Hoffenheimu.

Njegov nastop na odločilnih kvalifikacijskih tekmah za euro 2020 proti Izraelu in Sloveniji je zato pod vprašajem.

Alaba je kljub poškodbi danes odpotoval na zbor reprezentance na Dunaj, je sporočila avstrijska nogometna zveza. Če bo nogometaš Bayerna tudi zaigral v četrtek na Dunaju proti Izraelu in nato v nedeljo v Ljubljani proti četi Matjaža Keka, ostaja še naprej vprašanje.

Podobno vprašljiv je tudi nastop nogometaša Mönchengladbacha Stefana Lainerja, ki si je v nedeljo proti Augsburgu poškodoval gleženj.

Že zdaj pa je jasno, da za Avstrijce zaradi poškodb na tekmah proti Izraelu in Sloveniji ne bodo igrali Florian Grillitsch, Xaver Schlager in Philipp Lienhart.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.