Alan Pardew odrinil stranskega sodnika

Trener Newcastle Uniteda Alan Pardew se je opravičil za incident, zaradi katerega je moral na sobotnem premierligaškem obračunu zapustiti igrišče. Njegovi nogometaši so sezono začeli z zmago nad Tottenhamom (2:1).
Oglej si celoten članek

Foto: EPA alan pardew newcastle premier liga Alan Pardew si je nepremišljeno potezo privošči kmalu bo zadetku Demba Baja, ki je Newcastle popeljal v vodstvo v 55. minuti. V navalu čustev je odrinil enega izmed stranskih sodnikov in si s tem prislužil izlet na tribune. S seboj je vzel walkie-talkie, s pomočjo katerega je želel klopi še naprej posredovati svoja navodila.

Na njegovo nesrečo pa naprava ni delovala, zato so morali pomočniki ves čas tekati gor in dol ter tako prenašali sporočila njegovim asistentom. Pardewu sedaj grozi tudi kazen angleške nogometne zveze. ''Neumno je bilo. Rad bi se javno opravičil. Svojim igralcem sem govoril, naj se obnašajo v olimpijskem duhu. Lahko se samo opravičim. Bilo je neumno. Ne vem, kaj sem mislil,'' je povedal trener Newcastla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.